Press Enter to Search
Wij zoeken collega’s!
Je bent gek van alles wat groen is, weet wat goed is voor een tuin en vindt het leuk om nieuwe ideeën te delen met je collega hoveniers. Je houdt niet van stilzetten, je geniet ervan als elke dag weer anders is en of je het nu met je collega-hoveniers doet, of zelfstandig, elke tuin zie je weer als een nieuwe uitdaging. Hoe ziet een typische dag bij de Lingebrug Hoveniers eruit? We beginnen de dag met een gezamenlijk overleg, bespreken de lopende projecten en nieuwe ideeën en kijken waar en hoe we elkaar kunnen helpen. Is het overleg geweest, dan start je de dag. In de functie ben je vooral verantwoordelijk voor het onderhoud van de aangelegde tuinen.
Nominatie Tuin van het Jaar 2019
Met trots kunnen wij jullie vertellen dat een project van de Lingebrug hoveniers is genomineerd voor de Tuin van het Jaar 2019! Het betreft een project van 4 voortuinen in Rhenen, die allen een andere uitstraling hebben maar wel hetzelfde karakter hebben zodat het een geheel is geworden. De vakjury heeft 6 tuinen genomineerd welke kans maken op de titel.
Nominatie 2018: zwemvijver van het jaar
TuinIdee 2018: daar staan we weer. Niet op de beursvloer maar in een zaaltje bij de bijeenkomst van de VHG (de branchevereniging van de groene sector). Vandaag is de uitreiking van de ‘zwemvijver van het jaar’ waar we ook dit jaar voor zijn genomineerd. Onze inzending betreft een prachtige organisch gevormde zwemvijver welke is gebouwd rondom een tuinhuis.
Japanse wijsheid om uit te testen.
Neemt u weleens een ‘bomenbad’? https://delingebrughoveniers.blogspot.nl/2017/05/neemt-u-weleens-een-bomenbad.html
Lunchtijd
De Lingebrug hoveniers hebben erg leuke opdrachtgevers, lees hier waarom: https://delingebrughoveniers.blogspot.nl/2017/04/vandaagmijmer-ik-eens-over-het-vak-van.html
t Twitter f Facebook g Google+