Press Enter to Search

Teun Spieseigenaar en ontwerper

Teun mag zich de aanvoerder van de Lingebrug hoveniers noemen. Hij is uw eerste aanspreekpunt en ontwerper van de Lingebrug tuinen. Bovendien zorgt Teun ervoor dat de uitvoering van de projecten naadloos verloopt. Hij doet dit met tomeloze energie en nimmer aflatende aandacht voor kwaliteit en uw wensen.

Maartenvoorman aanleg

Maarten is onze voorman aanleg en renovatie.  Maarten wordt gedreven door de wens het ontwerp op een zodanige manier uit te voeren dat de opdrachtgever blij achterblijft. Maarten is onze zwemvijverspecialist en weet als zodanig van iedere vijver een zwemparadijs te maken. Iedere opdracht is anders en dit zorgt ervoor dat Maarten zijn werk met veel plezier doet.

Marcelvoorman onderhoud

Marcel is onze voorman onderhoud. Iedere dag is een goede dag voor Marcel. Zoals hij het zelf zegt: het is mooi om ergens aan te komen en te weten dat als je vertrekt de tuin er weer prachtig uitziet.

Ralfvakbekwaam hovenier

Ralf is een onderhoudsman bij uitstek. Respect voor groen is hem op het lijf geschreven. Ralf is altijd bereid nét dat stapje meer te zetten en dat ziet u aan het eindresultaat.

Sandervakbekwaam hovenier A

Sander is een ervaren allround hovenier A. Er is geen plant dat Sander niet kan benoemen en hij weet precies welke verzorging ze nodig hebben. Ook boomverzorging is voor Sander een peulenschil, boomklimmen is één van zijn specialisaties.

Janvakbekwaam hovenier

Jan is een allround hovenier met een passie voor de aanleg. Bovendien is Jan bekwaam in metselen en kan hij lezen en schrijven met een kraan. Buiten zijn in het groen, de variatie en ja, de machines zorgen ervoor dat Jan elke dag vrolijk op het werk verschijnt.

Barbieadministratie en beheer

In ieder bedrijf is er iemand die de administratie doet. Die op de achtergrond er mede voor zorgt dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en die de grote lijn in de gaten houdt. Barbie doet dit allemaal en nog meer met veel plezier en aandacht voor detail.

Ons team

t Twitter f Facebook g Google+