Press Enter to Search
partners

Samen kun je meer dan alleen

De Lingebrug hoveniers geloven in de stelling: ‘samen kun je meer dan alleen’ Het is om deze reden dat wij samenwerking hebben gezocht met een aantal partners. Zodat wij onze opdrachtgevers nóg beter van dienst kunnen zijn.

VHG branchevereniging
De kwaliteit van de branche wordt bepaald door de kwaliteit van de bedrijven. De VHG werkt actief aan verdere professionalisering van de hoveniersbranche. Een hovenier die is aangesloten bij de VHG hanteert de heldere Algemene Consumentenvoorwaarden en de daarin opgenomen garantie dat eventuele fouten en schade worden hersteld.

Dutch Quality Gardens
Geen enkele tuinbezitter zou het optimale tuingevoel mogen missen… dat is de gezamenlijke doelstelling van alle hoveniers van Dutch Quality Gardens en het objectieve tuinvoorlichtingspark De Tuinen van Appeltern. Elke individuele tuin is daarbij een uitdaging op zichzelf. Een kunstwerk waar de Dutch Quality Gardens hoveniers graag al zijn kennis en kunde, maar vooral ook zijn hart en ziel aan geeft. De Lingebrug hoveniers herkennen zichzelf in deze visie en het maakt ons trots te zijn geselecteerd. Meer informatie.

Tuingeluk
Het is allemaal veel makkelijker dan u denkt, uw tuingeluk wordt voornamelijk bepaald door vier eenvoudige basisvoorwaarden. De verhoudingen, het volume, de privacy en energiebalans zijn geluksbepalend. Als uw tuin voldoet aan deze voorwaarden, dan is de basis voor uw tuingeluk gelegd. Met het lijnenspel, de gekozen producten en de uitstraling van uw accessoires kan het alleen nog maar mooier worden. Teun Spies van de Lingebrug hoveniers is een tuingeluk-coach en wil zo een bijdrage leveren aan een mooiere tuinwereld. Interesse? Neemt u vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Klantenvertellen

Klantenvertellen is specialist en marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingen. Via deze site kunt u een inschatting maken van onze reputatie online. Het streven is het tonen van echte klantbeoordelingen en het vereenvoudigen van de dialoog tussen u en ons bedrijf. Door uw ervaringen online te delen, draagt u er aan bij om een betere klantenbeleving te creëren. Op dit moment worden de Lingebrug hoveniers door onze klanten gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8,5!
t Twitter f Facebook g Google+