Press Enter to Search

Wij zoeken collega’s!

12 juli 2019
Je bent gek van alles wat groen is, weet wat goed is voor een tuin en vindt het leuk om nieuwe ideeën te delen met je collega hoveniers.

Je houdt niet van stilzetten, je geniet ervan als elke dag weer anders is en of je het nu met je collega-hoveniers doet, of zelfstandig, elke tuin zie je weer als een nieuwe uitdaging.

Hoe ziet een typische dag bij de Lingebrug Hoveniers eruit? We beginnen de dag met een gezamenlijk overleg, bespreken de lopende projecten en nieuwe ideeën en kijken waar en hoe we elkaar kunnen helpen.

Is het overleg geweest, dan start je de dag.

In de functie ben je vooral verantwoordelijk voor het onderhoud van de aangelegde tuinen. Omdat je niet alleen met het team, maar ook zelfstandig op pad gaat hebben we wel enkele verwachtingen:

Je bent in het bezit van een:

– Diploma hovenier (niveau 3)

– Licentie gewasbescherming

– Rijbewijs BE

Over de Lingebrug Hoveniers De Lingebrug gelooft in persoonlijk contact. Zowel het contact tussen je collega’s als met de opdrachtgevers. Met een grote dosis creativiteit, passie en plezier maken we de mooiste tuinen.

Stilzitten en stilstaan wordt niet geaccepteerd. Niet voor onze opdrachtgevers en niet in onze eigen ontwikkeling. Zo heeft iedereen een open en leergierige houding en wordt er van alles mogelijk gemaakt om door te groeien, nieuwe dingen te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Jij krijgt

· Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding

· Naast je loon een pensioen en goede verzekeringen

· De beste materialen om je klus te klaren

· Opleidingen en trainingen om jezelf door te ontwikkelen

· Minimaal 25 vakantiedagen (op basis van 37 uur)

· Een doorgroei garantie (zowel in functie als salaris)

Ben jij klaar om als hovenier aan de slag te gaan? Stuur je CV en reactie en kom langs voor een bakkie koffie.
Geef hier uw reactie
t Twitter f Facebook g Google+