Press Enter to Search

Zwemvijver van het jaar 2017

19 januari 2017
Wij zijn trots!

Voor het derde jaar op een rij is een zwemvijver van de Lingebrug genomineerd voor zwemvijver van het jaar!

De vakjury zegt het volgende:
Kwaliteit
De genomineerde inzendingen zijn mooi ontworpen en technisch goed aangelegde projecten. De vakjury is onder de indruk van de hoge kwaliteit van de ingezonden projecten vanuit deze specialisatie en prijst de zorgvuldigheid waarmee de inzendingen zijn samengesteld. Alle projecten zijn visitekaartjes voor de branche, die het verdienen om onder de aandacht van de particuliere, zakelijke en publieke opdrachtgevers te worden gebracht. Dit maakt het eenvoudig om tot de negen nominaties te komen. Om dezelfde reden is het niet eenvoudig een winnaar per categorie te kiezen. Deze landelijke competitie is georganiseerd voor deelnemers van VHG Platform voor Natuurlijk Zwemwater en in samenwerking met Branchevereniging VHG.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 18 februari 2017, hopelijk nemen we de beker mee naar huis….

2 Comments

Reacties
  • Wat leuk dat hier een verkiezing voor is. Ik heb geen zwemvijver, maar wel een heel mooi aangelegde tuin met zwembad 😉 Dat geldt zeker niet? Ik ben wel benieuwd hoe het eruit zag eigenlijk. Kan ik dit ergens vinden?

    • Beste Sabine,

      Bedankt voor je enthousiaste reactie. Een zwembad is natuurlijk prachtig om in de tuin te hebben maar is geen zwemvijver en kan dus inderdaad niet meedingen in deze competitie.
      Op onze facebookpagina zijn berichten te vinden met alle foto’s van de inzending. Op de website vind je onder tuinvoorbeelden – zwemmen (klikken op afbeelding) veel meer voorbeelden van zwemvijvers.

t Twitter f Facebook g Google+